Mitt första blogginlägg

Måste tacka Emily som kom på att vi bloggare kan skriva om vårt första blogginlägg. Emilys blogg hittar du här!
 
 
Jag började ju blogga 2009 som 12 åring. Började blogga  19 februari, så jag har bloggat i 7 år.  Och tänkte visa er faktiskt 2 av mina första inlägg på den bloggen jag hade då. Min blogg handlade då om böcker och vardag, och dikter. Och på den tiden hade jag inga bilder heller, för ägde ingen kamera och typ ingen bloggade då. Jag fick iden att blogga för min mamma gjorde det. Så idag kommer det ett bildtomt inlägg.
 
 

Hej!

Hej!  här i  min blogg kommer jag lite att skriva om mig men mest om böcker. Men lite annat också.  Jag är en flicka på 12 vintrar.  Och går i 5 an. Jag är med i TL-klubben. En klubb för flickor. En gång i månaden får man ett paket om man inte av beställer.

 

 

Bok HEMLIGHETEN

Författare till boken Sophie McKenzie. Det här handlar boken om: När Lauren börjar nysta i sitt förflutna ställs hela hennes liv på ända. Hon har alltid vetat om att hon är adpoterad,men plötsligt är hon en mörk hemlighet på spåren. Kan det verkligen vara så att hon som bebis blev kidnappad från sin biologiska familj i USA och bortadopterad till England? Lauren bestämmer sig fär att ta reda på sanningen.Det visar sig snart att allt är betydligt mer komplicerat och mycket farligare än hon någonsin hade kunnat drömma om. Spänning,äventys och kärlek-en trhiller i snabbt tempo! Det var en jätte bra bok  Sophie gör så att det är som man är med i det som händer. Spännande var det !Boken har 254 sidor.Det som jag kan säga att jag rekommenderar boken från 11 år uppåt. Från skalan 0-5 ger jag boken 4 och ett halvt.