Utställning intervju


Okej dags att berätta en stor rolig grej. Jag ska nämligen ha 2 utställningar. Ena är i Grand Borgå, andra i mitt By bibliotek. Och igår var jag på intervju om dom här utställningarna. Utställningarna heter Tid för poesi, och innehåller både dikter och bilder. Detta blir min 2a och 3e gång jag ställer ut. Och igår intervjuades jag för yle, som nu finns på nätet och att höra på radion.
 
Länken till nätet där finns även radiointervjun: klicka här!
 

Påsken

 
Och så var påsken förbi i år igen. Firade den i år både hemma hos pappa och hos farmor. Ätit mycket som man brukar och fått mycket chokladägg och godis. Och det har varit en riktigt trevlig påsk. Med ganska fint väder utan då på fredag då det kom lite snöblandat regn. Men annars har påskvädret varit riktigt fint.
 
Nu börjar även min praktik snart vara slut. Har praktik hela den här veckan , faktiskt till söndag. Ska veckoslutsjobba för det kommer ett stort teaterevenemang som jag ska hjälpa till på. Och så blir det långa dagar och därför får jag ledigt sedan veckan där på. Och sedan på fredagen börjar skolan igen. Och sedan är det bara 8 veckor kvar av skolan.