Tillbaks

 
Tillbaks efter min bloggpaus. Bakade scones idag, som ni ser på bilden. Men blev kanske inte så superbra på något sätt blev dom för saltiga. Nu börjar sista skolveckan före praktiken. Den här gången ska jag praktisera på Kulturtjänsterna och jag tror det blir riktigt kul och spännande. Dessutom är det också näst sista perioden, period 4 som börjar. Och efter praktiken period 5 och den sista perioden. Innan jag får min examen så nu är det inte länge kvar mera.
 

Var ett tag sedan

Var ett tag sedan jag bloggat, hoppas ni har förståelse för det. Om jag inte har världens blogglust nu. Fixade designen och allt, men saker hände förra veckan. Som gjort att jag inte hade lust att ta tag i bloggen. Livet är helt enkelt inte ett liv på rosor, försöker i bloggen att bara dra det bästa in i bloggen. Men inte är allt perfekt ändå, de perfekta instagram bilderna m.m finns alltid oftast en annan sanning bakom. Blir väl ett litet allvarligare inlägg. Men jag tror att ni alla har förlorat någon. Det hände förra veckan...
 
Ska försöka få tag i blogglusten igen den kommer väl. Ville bara skriva att allt är väl alltid inte okej. Men vi kämpar tillsammans.
 
Ska på läger annars så detta är enda inlägget denna veckan. Kram!