Sportlov


Fredag idag, och jag har haft sportlov denna vecka. Och här har inget hänt på bloggen. Vi har gjort ganska mycket faktiskt den här veckan, så bloggandet fick lite lida. Men nu idag får det bli ett inlägg om sportlovet och veckoslutet. På måndagen var vi hela familjen på en liten utflykt till pulkabacken, bilden ovan. Vi for med bil till Borgbacken för där är en super bra backe. Och så åkte vi pulka där, och vi hade med varm kakao och saft och smörgåsar som vi åt sedan efteråt.  
 
På tisdagen var vi till Lahtis i en butik som heter Kärkkäinen på dagen. Där handlade och vi åt lunch på Scan Burger. Jag handlade kaffe till min kaffemaskin och en hoodie utan ärmar en ganska lång modell.
 
På onsdagen var vi hos farmor på besök. Hämtade även min Ipad som jag ska ha till mötena i Bildningsnämnden.
Igår gjorde vi inget speciellt. Och idag är det fredag och jag ska till Tammerfors på kurs hela veckoslutet så det ska bli spännande. Ska först med buss till Helsingfors sedan med tåg till Tammerfors. Och det är första gången jag reser själv så lite spännande blir det nog. På söndagen bloggar jag mera om hur det var på kursen.
 
Carita Liljendahl

Det är ju väldigt mysigt att ha kakao och smörgåsar med!