Galan 2015

 
 
Jag tror inte att en enda finlandssvensk bloggare har missat det stora snacket om Galan 2015, jag tänkte ha denna vecka lite inlägg om Galan 2015. I detta inlägg vill jag ge lite info till er andra svenska läsare som inte riktigt vet vad det är och även till er finlandssvenska läsare. Sedan kommer det andra inlägg om mina nomineringar m.m. 
Men vad är Galan 2015 då?
Bästa informationen hittar du på finlandssvenskabloggare.com och sedan under Galan 2015, det här står på sidan:

Om Galan 2015

Den 21 november 2015 ordnas en ny bloggala, där finlandssvenskar kommer att belönas och hedras för sina utföranden under året 2015. Programmet och prisutdelningen riktar sig inte enbart till bloggare - även musiker, artister, författare med flera kommer att uppmärksammas. Liknande galor har tidigare ordnats av Yle i Helsingfors, men efter ett par år utan någon gala alls anser vi att det är hög tid att ge finlandssvenskarna ett evenemang som hela Svenskfinland behöver! Det blir en kväll fylld av glädje, prisutdelningar och samvaro. Åldersgränsen är 15 år, och i stadshuset är evenemanget alkoholfritt. Efterfesten arrangeras vid Plan B där man kan fortsätta kvällen. 

Som arrangör för Galan 2015 stå företaget Finemang, tillsammans med flera samarbetspartners.

Vad: Galan 2015 - En finlandssvensk blogg- och nöjesgala
Var: Stadshuset i Vasa
När: 21 november 2015
För vem: alla finlandssvenska bloggare, bloggläsre och intresserade, åldersgräns 15 år.

Nominera

Just nu pågår röstningen till Galan 2015 det finns 12 kategorier. Så gå in och kika där. Röstninger Pågår mellan 12.10 och 23.10 2015.

 

Jarina

Det kommer bli så roligt med galan! Jag lämnade precis in mina nomineringar, efter noggrant tänkande. Ska bli spännande att se vem som får flest nomineringar! :)

Carita Liljendahl

Tack för att du påminde mig om Galan. Fint att vi finlandssvenska bloggare blir allt fler i många olika kategorier!