SOMMARLOOV!!

 
Jaha och så var det året förbi. Snabbt gick det och nästa år är även mitt sista år. Avslutningen idag gick bra. Fick en ros och diplom för att jag är nu utbildad tutor. Så mitt läsår i höst börjar lite tidigare än de andra när jag ska  hjälpa till de nya eleverna. Nu ser jag bara framemot sommarlovet. Med glass, simma och sol. Men först förstås sommarjobbet.

Snart sommarlov

 
Tiden går så snabbt, att sista veckan på 2an lider mott sitt slut. Endast torsdag och fredag kvar, och så börjar det längtande sommarlovet. Som kom jätte snabbt det här gången snabbare än jag själv nästan hann med. Men före mitt lov börjar så är det på fredag avslutning som gäller. Trevligt blir det, plus att vi ska även vara på 3ornas examen där. Och sedan bjuds det på lunch. Nästa vecka börjar då mitt jobb.. Först på måndagen till onsdag ska jag vara hjälpledare på ett dagsläger. Och sedan på onsdagen börjar mitt andra sommarjobb nämligen på en fabrik. Det är iallfall junis planer. Och sedan kommer min ledighet.
 

Sista veckan

 
Sista veckan och alla uppgifter är inlämnade ååh så härligt. När allt är klart det är bara att luta sig tillbaka. Fysik provet fick jag ut idag, helt okej blev vitsordet faktiskt. Bättre än förväntat iallalfall. Imorgon redan tisdag med skola och tutormöte bl.a. Och sedan inte länge kvar mera.