Summer Essentials 2015

 
5 produkter jag behöver på sommaren 2015, får ni se i detta inlägg. Vet att många youtubers gör detta. Så jag tänkte att skulle det inte vara kul och göra det på bloggen istället. När jag inte gör videos.
 
 
Nr 1, och absolut de viktigaste på sommaren. Är solskyddsfaktorn, den här köpte jag helt nyligen och du hittar den på Avon. Den här är i en sprayformat men kommer sedan ut som en vanlig kräm. Spf 15.
 
 
Nr 2, doft, en härlig Vicotrias Secret body mist. I doften Pure seduction. Vem vill inte dofta gott och somrigt på sommaren. Också en stor favorit.
 
 
Nr 3, rakgel. Detta är en stor flaska 200 ml, och används flitigt nu i sommar. Då man ska visa sig o shorts och kjol. Denna kommer också från Avon.
 
 
Nr 4, återfuktande body lotion. Även på sommaren kan man bli lite torr. Och denna är jätte bra till just detta, är även en handkkräm. Och doftar så gott. Från Victorias Secret.
 
 
Nr 5, ett somrigt läppstift. Hur underbart är inte det och ha ett fint rosa somrigt läppstift på sig. Och den här färgen har blivit en solklar favorit. Och kommer att användas flitigt nu i sommar. Denna finns också att köpa på Avon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Robex Lundgren

fint

Svar: Tack!
Daniela

Carolina Söderqvist

Helt sjukt fint läppstift!

Svar: Jaa :)
Daniela