Tattstore

 
Köpte förra veckan dessa snygga fake tatueringar från Tattstore. En annan bloggare hade skrivit om det, och blev genast intresserad. För det var billigt och även frakten var också super billigt. Så köpte då 2 st, ett ark med kors och ett ark med texten Love. Har prövat båda redan, och idag till skolan har jag den med texten Love på. Och är faktiskt väldigt förtjust att fake tauteringar har kommit tillbaks. Med kommit tillbaks menar jag när man var liten så hade man ju oftast någon sådan, men dom här är ju mycket snyggare.
 
 
 

Demivegetarian

 
När skolan började, så började jag även med att bli demivegetarian. För er som inte vet vad en demivegetarian är är att man äter fisk,höna,ägg och mjölkprodukter från djurriket. Men mitt mål är att bli vegetarian, men dettta är en början dit. Och för att lära sig mera om kosten och så är det en bra början att ännu ha med sig fisk och höna i kosten. Vad jag tycker, så att jag får i mig allt jag behöver. Men jag har också ganska mycket allergier som lite krånglar till att bli helt vegetarian. När jag är allergisk bl.a av nötter och mycket bra saker finns där som man behöver som vegetarian. Men varför jag blev demivegetarian, är ju för djuren. Hur dom mår, bara för att vi ska äta kött och plågas i slakteriet.
Och att minska på kött är även bra för hälsan, alla borde egentligen minska på köttmängden. Vi förbrukar jättemycket kött och vi skulle klara oss att fast äta kött i 3 dagar i veckan. Men jag kommer aldrig att tvinga dig att sluta äta kött eller att mnska. Det är upp till var och en och göra som man vill. Och mitt beslut var att avstå.