Mysigt

För några dagar sedan hade jag ljuset tänt i mitt rum.100 procent myskänsla kan jag bara säga. Och så doftar det så himla gott. När jag har doftljus. Detta är från Ikea, dock har det jultema men vad gör det :)
 

Bakom youtubaren/bloggaren Jenxy

Har haft en intervju med youtubaren/bloggaren Jenxy. Jenxy heter på riktigt Jenny är 16 år gammal, kommer från Sverige. Och ligger bakom sin härliga youtubekanal med skönhetsvideor. Bloggen hittar du här! Youtubekanalen hittar du här!
 
 
När och varför började du med bloggen och youtube? 
Jag började med youtube för cirka ett år sedan och bloggen började jag med för cirka ett halvår sedan. Jag startade in youtubekanal därför att jag kollade massor på andras beautyvideos och tyckte att det såg så roligt ut att jag vill göra mina egna videos helt enkelt.
 
Vad är det roligaste med att göra videor?
Det är att få dela med mig av tips på bra/dåliga produkter och tipsa om sminkningar osv att få vara kreativ är det roligaste!
 
Hur planerar du dina videor? Jag har en lista på videos som blivit önskade eller videos som jag känner för att göra eller kommit på och sedan så gör jag dom efter hand eller så gör jag bara en video som jag känner för.
 
Gör du upp före videon vad du ska säga? Nej det gör jag inte allt är spontant
Om du inte skulle syssla med det du gör just nu vad skulle du göra då?
Om jag inte sysslade med youtube så skulle jag nog läsa mycket fler böcker XD
 
Favoritsmink märke? Make Up Store och MAC :)
Favoritfärg? Blå , Lila och Korall. 
Hobby?DANS!!!