Borgå Bloggträff 2014

Amanda                                                                               Siri och Johanna
 
 
3 Härliga bloggare, dykte upp på bloggträffen i Paahtimo i söndags kl 13. Diskussioner var i full gång och både ider och förslag gick vi igenom. Mera om det i ett annat inlägg.Men jag började iallafall med att presentera mig själv. Sedan gick vi en runda igenom att de andra fick presentera sig själv. Också en fråga ställdes då om varför man började blogga. Vissa hade börjat blogga rikigt nyligen, så det var riktigt kul att få veta mera om personen bakom bloggen. Jag berättade även om mitt intiativ till bloggträffen som kom från Finlandssvenska bloggare gruppen, som ordnade själv bloggträffar.
 
Jag köpte en kaffe och äppelkaka med vaniljsås. Och Paahtimo är ju berömd tror jag just för sitt goda kaffe så det var rikigt gott. Vi hade väldigt roligt tyckte jag, och planer på en ny bloggträff kanske blir på nästa års sida nångång i Januari- Februari.
Mitt goda kaffe och äppelkakan.
Cafet är väldigt snyggt, med fina ljus och fin inredning. Därför tyckte jag att bloggträffen skulle ordnas där på cafet. Och förstås då det goda kaffet. 
 
 
 
 
 
TIDSTJUVEN

Så trevligt ni ser ut att ha haft det! :) Och äppelkakan ser ju bara sååå god ut. Härligt att bloggträffen blev lyckad ♥

cc

Very NICE!!

. Pjumas . <3 - Mamma och fru

Så synd att jag inte visste om träffen!! Hade varit så kul att delta i en bloggträff som ordnats i min hemstad :) Nå, kanske jag hinner med bloggträffar ännu :D

Svar: Åhh, men en bloggträff till i Borgå ska det bli nästa år så då kanske du kan komma? :)
Daniela

. Pjumas . <3 - Mamma och Fru

Skall absolut försöka komma nästa gång det ordnas :) Måste hålla ögonen öppna sen att man int missar den igen :)