Lilla jul

 
Idag har vi firat lillajul hos mamma. Först var det klockan 11 lillajulskaffe med jultårta och kaffe. Super gott. Efter det så tog jag bussen in till stan. Jag skulle handla med lite födelsedagspengar något. Hittade många saker på rea bl.a och blev jättenöjd med det jag köpte. Handlade på Cubus, HM och Tiger. När jag kom hem igen. Började mamma förbereda maten, och jag dukade.
 
 
Till lillajuls maten åt vi fisk,sallad,potatis,ärter och morotslåda. Fisken var supergod.
 
 

Horisonten

Jag tittar mot

horisontens mitt

drömmer att jag

kan se bortom

 

till andra sidan

jorden

där människorna

lever

på ett annat

sätt

 

havet gungar

lätt men sakta

upp mot

strandkanten

 

jag funderar

där jag står

hur stenarna

har slipats

i miljoner år

 

vid stranden

ser mot havet

hur många andra

har gått på

samma stenar.

 

Copyright: Daniela I 2014

En bra dag!

Idag på praktiken var jag ute på 2 fotojobb. En gallupp och ett julhem. Trevligt var det i julhemmet med glögg. Superfint var det och fina bilder. Fick även på dagen veta att jag kommit med i min 3e poesi antologi.Kommer än ihåg för 3 år sen när jag kom med första gången världens bästa dag var det. Men super härliga nyheter var det. Om jag hittar dikten så lägger jag upp den här förstås.
Sedan for jag hem med bussen vid 14. Såg lite på film och gjorde min kompis födelsedagskort hon fyller nämligen imorgon 18. Vi har 6 dagars mellanrum. Så idag har faktsikt varit en bra och rolig dag. Imorgon fredag skönt plus att det är lillajul på lördagen. Och 1a advent på söndag, mycket på gång. 
 
 
bild poeter.se